NOVINKY A ZAJÍMAVOSTI

« 12 »   2/2

Hamlet Pp* - na rodině záleží!

02. 08. 2021 Fleckvieh

Rodina Günzinger z St. Georgen u Obernbergu je již po tři desetiletí stálicí v chovu fleckvieh a díky výstavním úspěchům s krávami z rodiny A se proslavila i za hranicemi. Dnes je rodina krav linie A ve světě fleckvieh něčím zvláštním. S velmi zajímavými bezrohými býky Hamlet Pp* a Wega Pp* dosáhla špičkového chovatelského úspěchu. Na ohromný genetický potenciál rodiny linie A ukazuje ale také řada vysoce genotypizovaných jalovic na farmě.

Zeiger - špičkový mladý genomický býk

20. 07. 2021 Fleckvieh

Jako syn Zazu ZEL-134 je pokračovatelem vzácnější krevní linie. Pochází z významné a úspěšné L-rodiny z podniku Schürer –Hammon. 

Malaga Pp - bezrohý, produkční zlepšovatel fitnessu

08. 07. 2021 Fleckvieh

Malaga je produkčně silný bezrohý zlepšovatel, který přináší později dospělé krávy, vyššího rámce, s dobrými končetinami. Ty jsou strmější, s pevnou spěnkou a vysokým paznehtem. Pěkná vemena se vyznačují především délkou a úhlem předního vemene,  s výrazným závěsným vazem a ideálními struky. To vše, společně s dobrými fitness znaky, přispívá k výborné dlouhověkosti po několik laktací.

Podpořte v tyto teplé dny zabřezávání vašich plemenic

07. 07. 2021 Novinky

Vysoké teploty zabřezávání krav moc nepřejí. Kromě možností ochlazování zvířat ve stáji a úpravy krmiva, můžete zabřezávání v tomto období podpořit také využitím býků s nadprůměrnou vlastní plodností.

Vítáme vás na nových stránkách ISB Genetic

16. 06. 2021 Novinky

Připraveny jsou pro vás nabídky našich fleckvieh a holštýnských býků.

Ostatní plemena budou následovat.

Doufáme, že se vám naše nové stránky budou líbit.

Úspěch CowManageru slovy Guuse a Gerarda

15. 06. 2021 CowManager

 

Guus Oostveen, generální ředitel, a Gerard Griffioen, zakladatel CowManageru, hovoří o okolnostech vedoucích k úspěchu a plánech do budoucna.

Unikátní a kompletní řešení pro sledování Vašich krav - CowManager

11. 06. 2021 CowManager

S rostoucí světovou populací a zvyšováním prosperity je stabilní produkce mléka důležitější než kdy jindy. Současně se ale zpřísňují pravidla a předpisy, přičemž suroviny, práce a energie jsou stále dražší. S ohledem na uvedené skutečnosti je udržitelnost, účinnost a produktivita jednoznačně klíčem k úspěchu všech chovatelů mléčného skotu.

KR Maik PP - homozygotně bezrohý býk plemene pinzgauer

25. 02. 2021 Masná plemena

KR Maik PP je jedním z mála homozygotně bezrohých býků plemene pinzgauer. Jeho potomci budou tedy všichni také bezrozí.

Nejstarší bavorská plemenice dojeného plemene, a zřejmě nejenom tam

01. 01. 2021 Fleckvieh

Do nového roku se vždy přeje hodně zdraví, hodí se tedy začít nový rok příspěvkem z prvního čísla letošního německého časopisu Rinderzucht Fleckvieh o nejstarší bavorské plemenice dojeného plemene, a zřejmě nejenom tam nejstarší.

První fleckvieh kráva s celoživotní produkcí 200 000 kg mléka!

19. 11. 2020 Fleckvieh

ERLE (česky Olše) z rodinné farmy Bernharda a Marie Schirnhoferových z Grafendorfu ve východním Štýrsku se zapíše do historie chovu skotu. Stala se první fleckvieh krávou na světě s celoživotní užitkovostí přes 200 000 kg mléka.

Evropská komise schválila ČR coby zemi prostou IBR

05. 10. 2020 Novinky

Evropská komise schválila Českou republiku jako zemi prostou infekční bovinní rinotracheitidy skotu (IBR). Při projednávání žádosti ČR o udělení statusu na jednání stálého výboru pro rostliny, zvířata, potraviny a krmiva (SCoPAFF) v minulém týdnu neuplatnila proti české žádosti zaslané letos v lednu do Bruselu námitky žádná z členských zemí. V nejbližší době lze očekávat oficiální zveřejnění informace o udělení příznivého nákazového statusu ČR ve věstníku Evropské komise. O vymýcení IBR v chovech skotu usilovala ČR dlouhodobě. Získání statusu je významné zejména z hlediska zahraničního obchodu.

Býk plemene parthenaise Goliath přináší lehké porody, výborné osvalení a klidný temperament

01. 09. 2020 Novinky

GP Goliath má v pozicích dědů dva nejlepší býky plemene v pozici dědy. Pochází totiž z linie Turbo z otcovské strany a z Fausseta z mateřské strany. Jde o kumulaci dvou nejlepších krevních linií plemene parhenaise. Za posledních pět let neměl Fausset na trhu konkurenci a pět let předtím byl Turbo špičkovým hráčem na trhu. Goliath má tedy rodokmen se silnými kořeny.

« 12 »   2/2

BýkBÝK ČI NEBÝT

5
dobrých důvodů
pro naše služby
  • Již 31 let jsme tu pro Vás
  • odbornost a kvalita
  • první v ČR a status EU
  • dostupné ceny
  • vlastní chov

FACEBOOK

VIDEA

BýkKONTAKTUJTE NÁS!

Potřebujete nás kontaktovat?

Volejte na telefon:

  +420 569 408 331

Pište na email:

  info@isbgenetic.cz

Využijte další kontakty:

Kontaktní informace
Náš tým pracovníků

Program vzdělanosti

Program EU zaměstnanost

Jsme zapojeni do výzvy "PODNIKOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ II", která je spolufinancována Evropskou unií. Hlavním cílem výzvy je zvýšit úroveň znalostí a dovedností zaměstnanců a zajistit tak soulad jejich kompetentnosti s požadavky na vykonávané pracovní činnosti.
Výzva je zahrnuta v programu OP Zaměstnanost 2014-2020 a jejím řídícím orgánem je Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR.
Název projektu je „Vzdělávání ISB GENETIC“.
Jeho číslo je CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012078 a je zaměřen na zvýšení kvalifikace všech zaměstnanců, a především pak těch ve věku nad 54 let.
Lidé budou školeni v Měkkých dovednostech, ITE znalostech, Cizích jazycích, Ekonomických znalostech a v Technickém / Odborném vzdělávání.
Náš projekt bude finalizován v roce 2021 a po jeho ukončení se k němu na svých stránkách vrátíme s doplňujícími a upřesňujícími informacemi ohledně výstupů a dosažených výsledků.

Podporujeme naše sportovce

Logo ISB GENETICS

ISB GENETIC

Ledečská 2917
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika, EU kód: CZ61790003

IČ: 47451939     DIČ: CZ47451939 (jsme plátci DPH)

telefon: +420 569 408 331
email: info@isbgenetic.cz

ZASÍLAT NOVINKY

Pokud chcete od nás dostávat novinky emailem, zaregistrujte si prosím Váš email.

   

2000 - 2024 © ISB GENETIC - All rights reserved

developed: CodeKey.cz